Obrúčky

Ako si správne vybrať veľkosť obrúčok

favorite Hit: 1314

Ak budete mať svadbu, určite budete potrebovať obrúčky. Predtým ako si objednáte svadobné obrúčky je potrebné správne odmerať veľkosť prsta, na ktorom budete šperk nosiť. Ako na to? Dajú sa obrúčky objednať online?

V minulosti sa vyberali obrúčky na výstavách, v zlatníctvach, vo väčších svadobných salónoch alebo v showroomoch výrobcov. Narastajúca obľúbenosť online obchodov naštartovala a zákazy vychádzania umocnili online nakupovanie obrúčok. Rovnako ako pri osobnej návšteve predajne, aj pri online nakupovaní je potrebné vybrať obrúčky a správne zvoliť veľkosť obrúčok.

DoklepniTo.eu predáva kvalitné obrúčky od etablovaného výrobcu LauraGold. Špeciálne kovové merné krúžky je možné bezpečne použiť iba na obrúčky od LauraGold. Ponuku obrúčok od LauraGold nájdete na stránke Obrúčky.

Ako zistiť veľkosť prsteňa?

Na odmeranie veľkosti prsta existujú rôzne pomôcky od tých jednoduchších v podobe merných prúžkov z plastu a papiera, motúzov či nití, cez meranie priemeru existujúceho prsteňa až po odmeranie prsta špeciálnymi mernými krúžkami. Najpresnejší spôsob merania prsta, ktorý aj odporúčame, je odmeranie prsta špeciálnymi mernými krúžkami.

Merné krúžky sú zvyčajne od veľkosti 45 až do 75 so šírkou 5mm. Pri merných krúžkoch máte možnosť vyskúšať si jednotlivé veľkosti a tá, ktorá Vám bude najpríjemnejšia, najvyhovujúcejšia a teda sadne bude tou správnou veľkosťou, podľa ktorej sa vyrobia svadobné obrúčky.

Link na objednanie merných krúžkov tu

Ukážka špeciálnych merných krúžkov:

 

Tags: obrúčky

Komentáre

Nie je tu žiadny komentár

Zanechajte komentár

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead alebo Reset password