Doplnky

Aké topánky sa hodia na Vašu svadbu?

favorite Hit: 1505

Pri navrhovaní svadobných topánok dizajnéri spojili ženskú eleganciu a moderné siluety. Topánky v ponuke DoklepniTo.eu sú známe absolútnym komfortom a krásnym dizajnom. Kvalitu zabezpečujú skrytá mäkká poduška, pohodlná špongiová podšívka - objímajúca vašu pätu, vysoko kvalitná vnútorná podrážka z pravej kože - mäkká a odolná, extra hrubé polstrovanie a pohodlie pod nohami - chôdza po mäkkých vankúšoch, mäkká podušková podšívka z hubky - hýčkajúca vaše nohy. Dalo by sa takto pokračovať :- ) Ale aké si vybrať na svadbu? Ktoré sa hodia na konkrétny typ svadby?

Záhradné svadby

Na svadby v záhrade a v exteriéri odporúčame ploché topánky, aby ste sa nezasekli v tráve, čo by neveste mohlo spôsobiť nepríjemné chvíle a možno aj úraz. Bezpečnosť a pohodlie sú hlavné priority nevesty. Odporúčame napríklad ploché svadobné topánky Lana, Lisa a Nora z ponuky topánok DoklepniTo.eu.

topanky na zahradnu svadbu

Tradičné svadby

V prípade tradičných svadieb je na Vás a Vašom štýle, aby ste si vybrali topánky, ktorá zodpovedá vášmu štýlu. Konečná voľba môže závisieť od mnohých vecí, od dĺžky a štýlu svadobných šiat až po šperky, ktoré dopĺňajú Vaše šaty. Po rokoch skúseností sa dá povedať, že veľmi vysoké podpätky nie sú pre väčšinu neviest také pohodlné, avšak nová kolekcia obsahuje niektoré nové štýly blokových podpätkov, ktoré sú veľmi populárne v roku 2021. Tieto podpätky sú dokonalé a poskytujú stabilitu, aby ste mohli tancovať celú celučičkú noc. Odporúčame sofistikované a elegantné svadobné topánky Miriam, Gigi a kožené svadobné topánky Kiara.

topanky na tradicnu svadbu

Obrat v kostole

Ak plánujete mať svadobný obrat v kostole, neodporúčame ani tie najvyššie podpätky, pretože mnohokrát vedú ku kostolu vydláždené cesty, kde môžete ľahko uviaznuť v topánkach na tenkých podpätkoch. Myslíme na Vás a v ponuke na DoklepniTO.eu nájdete taktiež klasické saténové alebo najnovšie kožené topánky, ktoré sú perfektnou voľbou. Odporúčame sofistikované saténové svadobné topánky ako Becca, Berta alebo Sarah.

topanky na vydlazdene cesty

Pozrite si novú kolekciu svadobných topánok pre rok 2021 - Svadobné topánky pre rok 2021.

Komentáre

Nie je tu žiadny komentár

Zanechajte komentár

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead alebo Reset password