Muži

Nohavice na mieru

favorite Hit: 1878

Ak máte problém zohnať nohavice a nebaví Vás chodiť po obchodoch, tak vyskúšajte nohavice na mieru. Ušijeme Vám voľnočasové a spoločenské nohavice niekedy aj lacnejšie ako v bežných značkových obchodoch.

Každý chlap nemá to šťastie, že behne do obchodu a kúpi si čo potrebuje za pár minút. Možno sa to nezdá, ale každý má iný typ postavy a každá postava nemá prienik s konfekčnými veľkosťami v obchodoch. Niektorí sú vysokí, iní nízky, niektorí majú väčšie stehná alebo boky a takto by sme mohli pokračovať.

Šitie na mieru nie je moc rozšírené, najmä pre pánov, ale niekedy najlepšie a aj najekonomickejšie riešenie je ušitie nohavíc na mieru. Ušetríte kopec času behaním po obchodoch a niekedy je ušitie nohavíc na mieru aj lacnejšie ako niektoré značkové nohavice konfekčnej veľkosti. Preto, ak poznáte ešte niekoho komu by šitie na mieru pomohlo, dajte mu vedieť o nás. Vy pomôžete jemu a možno on raz pomôže Vám.

DoklepniTo.eu patrí do skupiny EvaMária, ktorá prevádzkuje Svadobné centrum EvaMária v Seredi, kde okrem svadobných šiat na mieru má v ponuke taktiež obleky, vesty a košele na mieru. Bez problémov Vám ušijeme na mieru len nohavice. Voľnočasové aj spoločenské. Cena bavlnených voľnočasových nohavíc na mieru je 89€. Spoločenské nohavice začínajú na 89€, ale pri spoločenských nohaviciach sa cena mení v závislosti od látky. Nohavice sú vysokokvalitné. Za kvalitou si stojíme.

Nohavice si môžete objednať online priamo na DoklepniTo.eu, kde máme pár najobľúbenejších modelov alebo osobne v salóne EvaMária, kde na Vás čakajú rôzne látky, z ktorých Vám ušijeme Vaše dokonalé nohavice. Pokiaľ uprednostňujete osobný kontakt, maximálnu starostlivosť a výber z väčšieho počtu látok, tak sa vidíme v salóne EvaMária, kde si najskôr nezabudnite prosím objednať termín, na ktorom sa budeme venovať iba Vám.

Bez rezervácie sa do salónu nedostanete, pretože v salóne ponúkame iba individuálne služby. So zákazníkmi sa dohadujeme na určitý dátum a čas. Preto, ak by ste išli len tak okolo, je dosť možné, že budeme mať iného zákazníka a tým pádom sa nemôžeme venovať Vám. Viac informácií a kontakt na salón nájdete na tejto stránke

 

  

Tags: nohavice

Komentáre

Nie je tu žiadny komentár

Zanechajte komentár

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead alebo Reset password